Par riječi o meni

Ko je Predrag Tošić?

Kada pogledam unazad, izgleda da sam oduvijek znao da želim biti kuvar.

Prateći svoj osjećaj, počeo sam istraživati čudesan svijet recepata, nesvjestan činjenice da ću cijeli život učiti i svakodnevno otkrivati nove tajne u kuhinji.

Uporedo radeći i učeći, završio sam srednju ugostiteljsku školu za kuvara, Višu školu, fakultet gastronomije u Beogradu I hotelijerstva u Banjoj Luci, zatim magistarske studije i trenutno sam na doktorskim studijima iz oblasti gastronomije na PMFu u Novom Sadu. 

Svaka škola, kolega, profesor i mentor dodali su po neki “začin“ koji je ostavio neizbrisiv trag u meni.

Radeći u mnogobrojnim restoranima,na projektima pravilne ishrane u vrtićima, sudeći u kulinarskim emisijama, takmičeći se na međunarodnim gastronomskim susretima, obučavajući nove nade kulinarstva otkrivao sam i učio tajne koje ću sada rado da podjelim sa vama. 

Moja želja?

Otkrijte svoje sposobnosti!

Jeste li spremi da zasučete rukave, skinete kecelju sa čiviluka i naoštrite noževe?

Dobrodošli u ZaKuvaj kuhinju!

Više od 25 godina rada sa namirnicama, domaćim i svjetskim kuvarima, nebrojeno pročitanih knjiga o gastronomiji otkrili su mi tajne koje ću rado da podjelim sa Vama.

Moja želja jeste da postanete samouvjereni u kuhinji i ljubav koju nosite u sebi pretočite u  ukusnu i prelijepo serviranu hranu. Odmah na početku upamtite da sva čula uživaju u hrani.

             Vjerujte u sebe i ZaKuvajte!

                     

                     

 

 

Features

Learn More

Support